Home / 2013 / Εγώ ήρθα για να βοηθήσω τις ψυχές σας
PDF Print E-mail

Εγώ ήρθα για να βοηθήσω τις ψυχές σας

Γκουάν Γιν, 22 Ιουνίου 2013

 

Εγώ Είμαι η Γκουάν Γιν.

Ήρθα σε εσάς σαν μέλος του καρμικού συμβουλίου και όχι σαν Θεά της Ευσπλαχνίας. Ήρθα κοντά σας σήμερα σαν μια πιο μεγάλη αδελφή σας.

Εγώ ήρθα κοντά σας γιατί έχετε ανάγκη από βοήθεια. Πολλοί από εσάς υποφέρουν τόσο, που δεν μπορούν να καταλάβουν πως οι ψυχές τους έχουν ανάγκη από βοήθεια και θεραπεία.

Εσείς ψάχνετε για τα αίτια και τα βάσανά σας έξω από τον εαυτό σας. Κατηγορείτε εξωτερικές περιστάσεις, τη δουλειά σας, την οικογένειά σας, την κυβέρνησή σας.

Όμως δεν θα σας πω τίποτα καινούριο αν σας υπενθυμίζω πως όλα αυτά που συμβαίνουν σε εσάς τώρα ήταν δημιουργημένα από εσάς λίγο πιο νωρίς σε αυτή την ενσάρκωση ή σε κάποιες προηγούμενες ενσαρκώσεις. Εσείς μόνοι σας είστε οι δημιουργοί των βασάνων σας.

Οι επιθυμίες σας αναπόφευκτα έλκουν σε εσάς όχι μόνο την εκπλήρωσή τους αλλά και το κάρμα το οποίο συνοδεύει την δική τους εκπλήρωση.

Ο Αγαπημένος Γκουατάμα Βούδας μας μάθαινε να απελευθερωνόμαστε από τις επιθυμίες μας, ως τα αίτια των βασάνων μας. Πολλοί από εσάς έχουν διαβάσει τη Διδασκαλία δοσμένη από τον Γκουατάμα Βούδα. Εσείς είχατε την ανάγκη να πάρετε τη γνώση, η οποία θα σας ελευθερώσει για πάντα από τους πόνους και τα βάσανα σε αυτό τον κόσμο, έτσι δεν είναι;

Όμως, Εγώ είμαι έτοιμη να σας δώσω τη γνώση, η οποία θα σας βοηθήσει. Και αυτή η γνώση αφορά την πραγματικότητα, η οποία σας περιβάλλει.

Σας φαίνεται πως ο κόσμος είναι σκυθρωπός, όχι φιλικός προς εσάς. Σας φαίνεται πως όλα γύρω σας υποφέρουν και διψούν για θεραπεία. Αλλά αυτό είστε εσείς, η ψυχή σας υποφέρει πριν από όλα. Και η ψυχή σας είναι αυτή που έχει ανάγκη για θεραπεία και βοήθεια.

Εγώ ήρθα για να βοηθήσω την ψυχή σας.

Πριν πολλές ενσαρκώσεις εγώ είχα την δυνατότητα να σας παρέχω βοήθεια. Και τώρα δεν είναι τυχαίο που βρήκατε αυτές τις επιστολές και ενδιαφέρεστε για αυτές. Κάποτε είχατε ακούσει από εμένα λόγια παρηγοριάς και είχατε αυτή τη δυνατότητα στην απομόνωση και στην προσευχή.

Τώρα το καθήκον σας είναι πιο πολύπλοκο. Πρέπει να βρείτε στον εαυτό σας τη δύναμη να αντισταθείτε απουσία της δικής σας ειρήνης και ηρεμίας, τις οποίες πρέπει να ανακαλύψετε στην ύπαρξή σας, σε αντίθεση με την τρέλα που υπάρχει στον κόσμο σας.

Εγώ ήρθα για να σας υπενθυμίσω ποιοι είστε στην πραγματικότητα. Ήρθα για να σας θυμίσω πως πριν από αυτή την ενσάρκωση αναλάβατε το καθήκον με την ειρήνη του εσωτερικού κόσμου να αντιταχθείτε στον εξωτερικό κόσμο. Όλες οι αλλαγές στον φυσικό σας κόσμο θα έρθουν από το εσωτερικό της ύπαρξής σας. Εσείς είσαστε αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν κληθεί και είναι προορισμένοι να διαδώσουν τον Θείο κόσμο, από μέσα τους στον εξωτερικό κόσμο.

Και, βέβαια, η άρνηση των επιθυμιών σας είναι απολύτως ζωτικής σημασίας.  Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε μια ηθική συμπεριφορά. Είναι σημαντικό να φυλάσσετε την καθαρότητα της σκέψης σας, των συναισθημάτων και των σωμάτων σας. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε τις εξωτερικές κατευθυντήριες γραμμές και την ηρεμία σας σε οποιαδήποτε κατάσταση. Όλα αυτά είναι σημαντικά και απαραίτητα.

Όμως υπάρχει ακόμα μια πτυχή η οποία ξεγλιστράει από την εξωτερική συνείδησής σας. Και αυτή η άποψη αφορά τη σχέση με τον Θεό μέσα σας. Αυτή είναι η πιο σημαντική άποψη, γιατί από αυτό εξαρτάται κατά πόσο θα πετύχετε να ενώσετε τη συνείδησή σας με τη Θεϊκή συνείδηση, με το δικό σας Ύψιστο Εγώ.

Θα πρέπει να προσέξετε όλες τις εξωτερικές συνθήκες της ζωής σας πολύ καλά. Κάθε τι μπορεί  να επηρεάσει την προσωπική σας σχέση με τον εσωτερικό Διδάσκαλο, τον εσωτερικό Γκουρού και πρέπει να απομακρυνθεί από τη ζωή σας.

Εμείς πολλές φορές ήρθαμε και δώσαμε αυτή τη Διδασκαλία. Και τώρα Εγώ ήρθα για να σας πω, πως ήρθε η στιγμή στη ζωή σας, στην οποία όλα εξαρτώνται κυριολεκτικά από το αν θα ακολουθήσετε αυτές τις Διδασκαλίες τις οποίες εμείς δίνουμε. Η ίδια σας η ζωή και η συνέχιση της εξέλιξης της ψυχής σας, θα εξαρτηθεί από το πόσο ακολουθείτε της συμβουλές και τις προτάσεις μας.

Εσείς θα μπορέσετε να σώσετε τον εαυτό σας και την ψυχή σας, μόνο στην περίπτωση της ολοκληρωτικής προσήλωσης στον Θεό και την τήρηση του Θεϊκού Νόμου.

Εσείς δεν μπορείτε πιο πολύ να αναβάλετε τη στιγμή της επιλογής και να ορμάτε να κυνηγάτε ευχαρίστηση και διασκέδαση, γιατί ήρθε η κοσμική προθεσμία και ο θερισμός βρίσκεται σε εξέλιξη με μεγάλη ταχύτητα.

Εσείς μόνοι σας κάνετε την επιλογή σας και κανείς δεν μπορεί να το κάνει για εσάς. Ήρθε ο καιρός για την τελευταία σας εξέταση. Εσείς κάνετε την εσωτερική σας επιλογή και αυτή η επιλογή σημαίνει για εσάς συνέχεια της εξέλιξης της ψυχής σας ή το τέλος της. Οι κοσμικοί κύκλοι είναι αμείλικτοι. Ο Νόμος απαιτεί από εσάς να κάνετε την επιλογή σας.

Εγώ είμαι υποχρεωμένη να σας πω πως ο Μέγα Κεντρικός Ήλιος δεν σας δίνει πιο πολλές ευκαιρίες. Οι προθεσμίες πλησιάζουν και δεν μπορείτε να τις αναβάλετε.

Αυτό σημαίνει πως αυτοί από εσάς οι οποίοι δεν πέτυχαν να ξεπεράσουν στη συνείδησή τους την απατηλή φανταστική εκδήλωση δεν θα μπορέσουν να ανεβούν στο επόμενο εξελικτικό στάδιο. Οι πιο μεγάλοι σας αδελφοί και αδελφές, οι οποίοι έχουν ανέβει στο πιο μεγάλο σκαλοπάτι της εξέλιξης, οι Αναληφθέντες και οι Αναληφθήσες Διδάσκαλοι, εκμεταλλεύονται κάθε δυνατότητα για να σας παρέχουν βοήθεια και υποστήριξη. Τα μοναστήρια και τα άσραμ της αδελφότητας δουλεύουν 24 ώρες την ημέρα και αναλαμβάνουν το μέγιστο καθήκον. Εμείς ερχόμαστε κυριολεκτικά σε κάθε κάλεσμά σας και απαντάμε σε όλες σας τις επικλήσεις και προσευχές. Από εσάς θέλουμε πολύ λίγο: να κάνετε τις επικλήσεις και τις προσευχές σας, να προσηλώνεστε και να πιστεύετε.

Ήρθε ο καιρός για άνευ προηγουμένου ευκαιρίες, είναι δυνατόν σε μόνο μια ενσάρκωση να μπορέσετε να ξεφύγετε από την αιχμαλωσία της αυταπάτης. Αυτός είναι ο καιρός για τεράστιες αντιφάσεις και αντιπαραθέσεις, όταν στο ίδιο μέρος μπορείτε να δείτε παραδείγματα απίστευτης αγιότητας και εξίσου μεγάλης αντίθετης δύναμης, με τη μορφή διαφόρων εκφυλισμών και στρεβλώσεων της Θείας ενέργειας.

Εσείς συνεχώς επηρεάζεστε από τις αντίθετες δυνάμεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας είστε σε θέση να κάνετε μια επιλογή. Δυστυχώς, πολλοί λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν τι συμβαίνει.

Οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και πέφτουν υπό την επίδραση αυτών των δυνάμεων που τελικά χαλάνε την ψυχή τους.

Δικό μας καθήκον των Αναληφθέντων Οντοτήτων είναι να διευκρινίσουμε, όπως και πριν, την τρέχουσα κατάσταση στη Γη. Εμείς θέλουμε να σώσουμε από τη θάλασσα της αυταπάτης όσο το δυνατόν περισσότερες φωτεινές ψυχές. Να γιατί ερχόμαστε χωρίς κούραση και επαναλαμβάνουμε πάλι και πάλι αυτές τις ομιλίες, οι οποίες είναι ικανές να ξυπνήσουν τη Θεότητά σας, γιατί όταν ξυπνήσετε θα αποκτήσετε την ευαισθησία και την φώτιση που είναι τόσο σημαντικές για εσάς. Και όταν αποκτήσετε τη συνειδητή κατανόηση των διεργασιών που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο σήμερα, θα σταματήσετε να τρέχετε γύρω γύρω και να διστάζετε. Θα αποκτήσετε εκείνο το εσωτερικό στήριγμα, το οποίο θα σας επιτρέψει να αντέξετε το περιβάλλον σας, αλλά και να βοηθήσετε αυτούς οι οποίοι είναι αδύναμοι και ανήμποροι και δεν καταλαβαίνουν αυτό που συμβαίνει και έχουν ανάγκη από τη δική σας φροντίδα και επιμέλεια.

Εγώ ήρθα σήμερα για να σας δώσω ρυθμό στην καρδιά σας. Εγώ ήρθα για να σας ωθήσω να υψώσετε το βλέμμα σας πάνω από τη φασαρία και να γυρίσετε προς τις υψηλές κορφές της Θεϊκής συνείδησης!

Εγώ Είμαι η Γκουάν Γιν, με μεγάλη φροντίδα για τις ψυχές σας.


© Messenger Tatyana Mickushina | http://www.sirius-eng.net/

Μετάφραση: Ειρήνη Αλιμαντήρη

Διόρθωση: Μαίρη Παλμούτσου

 

 
Home 2013 Εγώ ήρθα για να βοηθήσω τις ψυχές σας
 

Πνευματικές πρακτικές