Home / 2013 / Το μεγάλο έλεος του ουρανού
PDF Print E-mail

Ο Αγαπημένος Άλφα, 24 Ιουνίου 2013

Το μεγάλο έλεος του ουρανού

 

Εγώ Είμαι ο Άλφα.

Εγώ Είμαι ο Ουράνιος Πατέρας σας.

Εγώ Είμαι ερχόμενος. Σήμερα έρχεται κοσμική είδηση και αυτός ο Aγγελιοφόρος είναι εξουσιοδοτημένος να σας τη μεταδώσει.

Εγώ έφτασα από τους Μακρινούς κόσμους. Έφτασα για να εδραιώσω τη Φλόγα μου και τη δική μου παρουσία στα τσάκρα του Αγγελιοφόρου.

Αυτό δεν ήταν δυνατόν ποτέ μέχρι τώρα. Εμείς επιχειρούμε με αυτό το πείραμα να επιταχύνουμε τα γεγονότα και να δώσουμε στην ανθρωπότητα της Γης τη δυνατότητα να αγγίξει τις ενέργειες των ανώτερων κόσμων.

Εγώ Είμαι υποχρεωμένος να σας διαβεβαιώσω, πως η ασφαλής μετάβαση σας σε ένα υψηλότερο επίπεδο δονήσεων καθορίζεται αποκλειστικά από τη δική σας αντίληψη στις γενόμενες αλλαγές.

Η έκταση της αντίληψης σας των Ανώτερων κόσμων στη συνείδησή σας και η ικανότητά σας να τηρείτε το Νόμο των Ανώτερων κόσμων καθορίζει την ασφάλεια της μετάβασης της ανθρωπότητας στο νέο επίπεδο συνείδησης, το νέο στάδιο της εξελικτικής ανάπτυξης.

Γι’ αυτό Εγώ ήρθα να σας υπενθυμίσω την αποστολή και την καταγωγή σας.

Εσείς περάσατε από την εξέλιξη στον σύμπαντα κόσμο και τώρα είσαστε υποχρεωμένοι να γυρίσετε σε Εμένα, στον δικό Μου κόσμο, που είναι το Σπίτι σας.

Τώρα ανοίγω το παράθυρο της κοσμικής ευκαιρίας για εσάς. Αυτό είναι η προσωπική μου εξαίρεση και η ευκαιρία που δίνω στην ανθρωπότητα της Γης.

Από αυτή τη στιγμή εσείς μπορείτε να κατευθύνετε την επίκλησή σας κατευθείαν σε Εμένα. Και αν έρθει μια στιγμή στη ζωή σας, όταν φαίνονται όλα εξαιρετικά δύσκολα για να αντέξετε τα βάσανα και τις κακουχίες που σας περιβάλλουν, απευθυνθείτε απευθείας σε Εμένα, και Εγώ θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να ανακουφίσω την κατάστασή σας.

Ωστόσο σε αντάλλαγμα σας ζητώ να φυλάσσετε διαρκώς την ανάμνηση για τη δική μας σημερινή συνάντηση στην συνείδησή σας.

Θα περάσει κάποιος καιρός και η αυταπάτη θα αρχίσει να σας βουλιάζει σαν λάσπη. Το εσωτερικό σας Φως θα σκοτεινιάσει και η ύπαρξή σας θα χάσει τον προσανατολισμό της. Γύρω σας θα γίνουν όλα γκρίζα και θα σταματήσετε να ξεχωρίζετε το φως από το σκοτάδι και το λευκό από το μαύρο.

Γι αυτό εγώ ήρθα σήμερα, για να σας δώσω τη δική μου ευκαιρία και να σας επιτρέψω να τη χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή.

Βάλτε σε εμφανές σημείο τα λόγια του καλέσματος που θα λέτε σε κάθε περίπτωση, όταν όλα γύρω σας φαίνονται αβάσταχτα, όταν σας φαίνεται ότι δεν έχετε τη δύναμη να αντέχετε το βάρος στον κόσμο που σας περιβάλει.

Μπορείτε να εκφωνείτε την επίκλησή Μου κάθε μέρα και τις επόμενες 24 ώρες. μετά την εκφώνηση θα διαθέτετε την προσωπική μου προστασία και κηδεμονία. Και έτσι πρέπει να σταθείτε μπροστά στον ιερό σας  χώρο, βρείτε τη στιγμή όταν τίποτε δεν θα σας διακόψει. Μπείτε μέσα στο δικό σας εσωτερικό χώρο, παραμείνετε εκεί και εκφωνείστε την στην ηρεμία της καρδιάς σας.

Στο όνομα του Εγώ Ειμί, αυτό το οποίο Εγώ Είμαι, αγαπημένε Άλφα, εγώ σε παρακαλώ για το έλεός Σου, σε ικετεύω να στηρίξεις την ύπαρξή μου με την πατρική Σου ακτίνα. Εγώ σε ικετεύω να απλώσεις τα χέρια σου για βοήθεια και να με φυλάξεις από όλες τις αρνητικές ενέργειες και δονήσεις συνέχεια το επόμενο 24ωρο. Εγώ είμαι δικός σου Κύριε, έλα και υπεράσπισέ με.

Από αυτή τη στιγμή εγώ ενεργοποιώ αυτή την επίκληση και την καθιστώ διαθέσιμη για εσάς.

Αυτό είναι ένα Μέγα Έλεος του Ουρανού, να έχετε στη διάθεσή σας τη δική μου προστασία, βρισκόμενοι στη φασαρία του κόσμου σας.

Μπορείτε να καταφεύγετε στη δίκη μου προστασία όσο συχνά μπορείτε και όσο είναι αναγκαίο για εσάς.

Κάθε φορά που εκφωνείτε προς εμένα την επίκληση αυτή δυναμώνει η δράση της.

Όμως, θα πρέπει να καταλάβετε πως αυτή η επίκληση συγχρόνως δυναμώνει τη δική Μου Παρουσία στον κόσμο σας. Αυτό σημαίνει πως οι αντίθετες δυνάμεις θα καταφθάνουν στο μέρος όπου εκφωνείτε την επίκλησή σας.

Αν εκφωνείτε την επίκλησή σας μια φορά την ημέρα εσείς θα παίρνετε την προστασία μου για τις επόμενες 24 ώρες. Αν εκφωνείτε πιο συχνά την επίκληση εγώ θα εκδηλώσω την Παρουσία Μου δίπλα σας και εμείς μαζί θα αντιταχθούμε σε όλα αυτά τα οποία δεν είναι από τον Θεό στον κόσμο σας.

Αν είστε έτοιμοι να μπείτε στις σειρές των δικών Μου μαχητών Εγώ θα παραμείνω με εσάς, στην υπηρεσία σας μέχρι το τέλος.

Όλοι οι πολεμιστές του Άλφα βρίσκονται κάτω από τη δική Μου κηδεμονία. Όμως λίγοι είναι εκείνοι οι οποίοι ριψοκινδυνεύουν να μπουν στον δικό Μου στρατό, γιατί από τη στιγμή που μπείτε στη δική Μου επιστράτευση είστε υποχρεωμένοι να αφιερώσετε ολόκληρη τη ζωή σας στην υπηρεσία του Θεού.

Πάρα πολύ λίγοι είναι ικανοί στη Γη γι΄ αυτό. Λίγοι μπορούν να αντέξουν την αδιάκοπη προσπάθεια και τη διάλυση των ενεργειών να περνά από τα σώματά τους.

Εγώ θέλω να καθησυχάσω αυτούς οι οποίοι νιώθουν φόβο και αμφιβολία. Εσείς δεν είστε έτοιμοι και η ευκαιρία να καταταχθείτε στις σειρές των δικών μου πολεμιστών δεν σας αφορά.

Αλλά υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι ανάμεσα σε αυτούς που διαβάζουν την επιστολή, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μπουν στις σειρές σαν δικοί Μου πολεμιστές. Εσείς είστε έτοιμοι να εισέλθετε στις πρώτες σειρές των πολεμιστών του Φωτός.

Θα περάσει αρκετός καιρός και ο αριθμός των πολεμιστών Μου στον κόσμο σας θα αυξηθεί. Και με τα κοσμικά μέτρα αρκετά σύντομα στον κόσμο σας θα παραμείνουν μόνο δικοί Μου πολεμιστές.

Αυτό δεν σημαίνει πως θα υπάρχει πόλεμος. Αυτό σημαίνει πως το Φως θα νικήσει το σκοτάδι. Αυτό είναι αναπόφευκτο. Γιατί αυτός είναι ο Κοσμικός Νόμος.

Εγώ ήρθα σήμερα να σας θυμίσω την Θεϊκή σας καταγωγή και τη Θεία αποστολή σας.

Παραμείνετε σε κατάσταση αφοσίωσης και ετοιμότητας και Εγώ πάντα θα Είμαι μαζί σας!

Εγώ Είμαι ο Άλφα, ο Πατέρας σας από τους Ουρανούς.

Εγώ Είμαι!

 

© Messenger Tatyana Mickushina | http://www.sirius-eng.net/

Μετάφραση: Ειρήνη Αλιμαντήρη

Διόρθωση: Μαίρη Παλμούτσου

 

 
Home 2013 Το μεγάλο έλεος του ουρανού
 

Πνευματικές πρακτικές