Home / 2005 / ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
Print E-mail

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ο Αγαπημένος Μάχα Τσοχάν, 18 Δεκεμβρίου 2005

 


ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ο Μάχα Τσοχάν, ερχόμενος σε εσάς μέσω της απεσταλμένης μας.

ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ εκείνος, τον οποίο γνωρίζετε σαν τον Διδάσκαλο, ο οποίος συνεργαζόταν με πολλούς απεσταλμένους.

Γι’αυτό και ήρθα και πάλη μέσω αυτής της απεσταλμένη για να πραγματοποιήσω το δικό μου μέρος της εργασίας και να σας δώσω το μήνυμα, το οποίο πρέπει να δώσω σήμερα.

Εγώ προσπαθούσα να καταλάβω, πώς να αρχίσω. Πρώτα από όλα, εγώ οφείλω να συγχαρώ τους εκπροσώπους της ανθρωπότητας της Γης, οι οποίοι όχι απλά από περιέργεια διαβάζουν τα μηνύματά μας, αλλά λαμβάνουν τα μηνύματά μας σαν χρήσιμη καθοδήγηση προς δράση. Επειδή το να διαβάζεις τα μηνύματά μας μόνο από ανθρώπινη περιέργεια και να μην εφαρμόζεις τις απαιτήσεις και τις παρακλήσεις, οι οποίες περιέχονται στα μηνύματά μας, είναι υψηλού επιπέδου εκδήλωση ανθρώπινης απερισκεψίας.

Πόσο παράξενο να παρατηρείς και να βλέπεις, ότι οι άνθρωποι λαμβάνουν τα διαγγέλματα των Διδασκάλων με τον ίδιο τρόπο, όπως λαμβάνουν πληροφορίες από καθαρά ανθρώπινες πηγές. Σαν να μην έχει γι’ αυτούς καμία διαφορά, είτε μιλούν με αυτούς συνηθισμένοι άνθρωποι, είτε αυτοί που ανέλαβαν την καθοδήγηση του πλανήτη αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Αυτή η απερίσκεπτη συμπεριφορά προς τα μηνύματά μας είναι χαρακτηριστική για την μη ανεπτυγμένη ανθρώπινη συνειδητότητα. Το παιδί, όταν βρίσκεται σε προσχολική ηλικία, επίσης δεν μπορεί να αξιολογήσει τις πληροφορίες, οι οποίες φτάνουν σε αυτό από διάφορες πηγές. Και αυτό αντιλαμβάνεται και το παραμύθι κι αυτό, πώς βλέπει γύρω του στην πραγματικότητα, σαν το ίδιο και το αυτό. Έτσι συμβαίνει και σε εσάς. Μόνο που εσείς αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα που περιβάλλουν τη ζωή σας σαν πραγματικότητα, ενώ αυτά που σας λέμε εμείς, σαν παραμύθι. 

Και θα ενηλικιωθείτε τότε, που θα μπορέσετε να ξεχωρίζετε στη συνειδητότητά σας τη Θεϊκή πραγματικότητα, από την παραμυθένια παραίσθηση του κόσμου σας. Και ο κόσμος σας μοιάζει με τρομακτικό παραμύθι. 

Εγώ έρχομαι τις παραμονές των αλλαγών του ετήσιου κύκλου, τον οποίο αυτή την περίοδο του έτους γιορτάζουν στην πλειοψηφία των χωρών του κόσμου, ώστε ακόμα μία φορά να σας υπενθυμίσω εκείνη την ευθύνη, η οποία πέφτει σε εσάς αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Δεν σας κρύβω, ότι τα γεγονότα στον πλανήτη εξελίσσονται όχι με τον καλύτερο τρόπο. Και ου ξεχάσετε εκείνον τον φοβερό κατακλυσμό, ο οποίος συνέβη στη Νότια Ασία και ο οποίος δεν επηρέασε τις άλλες χώρες του κόσμου, τότε εγώ έρχομαι να σας υπενθυμίσω την πιθανότητα τέτοιου ακριβώς κατακλυσμού.  

Δεν θέλω να σας φοβίσω, αλλά αφού έχετε συνηθίσει να ακούτε τρομακτικά παραμύθια, τότε ακούστε ακόμα ένα.

Το αν θα γίνει ή δεν θα γίνει επικείμενος κατακλυσμός δεν καθορίζεται μόνο από τα Ουράνια. Τα Ουράνια πάντα μπορούν να συγκρατούν οποιοδήποτε κατακλυσμό. 

Αλλά η ενέργεια, η οποία ξοδεύεται για την αποτροπή του κατακλυσμού πρέπει να δικαιολογείται και να αναπληρώνεται.

Γι’ αυτό εμείς ερχόμαστε και απευθυνόμαστε σε εσάς ξανά και ξανά, και σας υπενθυμίζουμε την ευθύνη και τις υποχρεώσεις σας, τις οποίες οφείλετε να τηρείτε, διαφυλάσσοντας την ισορροπία μέσα σας και με αυτόν τον τρόπο, διατηρώντας την ισορροπία στον πλανήτη τη Γη.

Η απόφαση γι’ αυτό, αν θα επιτρέψουμε ή όχι τον επικείμενο κατακλυσμό, μέχρι τώρα δεν έχει ληφθεί. Εμείς περιμένουμε τις αντιδράσεις σας στις προειδοποιήσεις μας και εκείνες τις προσπάθειες, τις οποίες είστε έτοιμοι να αναλάβετε για την αποτροπή του κατακλυσμού.

Καταλάβετε, ότι δεν μπορείτε άλλο πια να είστε ανεύθυνοι. Δεν μπορείτε άλλο πια να κάνετε σαν να μην συμβαίνει τίποτα στον πλανήτη, και ακόμα κι αν κάτι συμβαίνει, αυτό δεν σας αφορά καθόλου. Επειδή αργά ή γρήγορα οφείλετε να βγείτε από την παιδική ηλικία και να αναλάβετε πλήρως όλη την ευθύνη για τον πλανήτη που σας γέννησε.  

Εγώ έρχομαι σε εσάς όχι με παράκληση, αλλά με απαίτηση. Αφήστε τις εορταστικές ετοιμασίες. Ασχοληθείτε με το πραγματικό έργο για τη σωτηρία του πλανήτη. 

Αν εγώ βρίσκομαι σε ενσάρκωση ανάμεσά σας, τότε όλη τη δύναμή μου θα την κατεύθυνα για την υπολειπόμενη ως το τέλος του έτους χρονική περίοδο στο να προσεύχομαι για την ισορροπία του πλανήτη και για τη νουθεσία εκείνων των αμελών τέκνων, τα οποία δεν θέλουν να βγουν από την κατάσταση ανευθυνότητας και απερισκεψίας.

Εμείς δικαιωματικά υπολογίζουμε ότι οι άνθρωποι της Γης, στα πρόθυμα της έλευσης των επόμενων φυλετικών ριζών, οφείλουν επιτέλους να ενηλικιωθούν και να αποχωριστούν εκείνες τις εκδηλώσεις του εγώ τους, οι οποίες γίνονται επικίνδυνες για τις ερχόμενες υπάρξεις της ζωής στη Γη.

Γνωρίζετε, ότι στο παρελθόν υπήρχαν πολλές τέτοιες περίοδοι, που η κατάσταση στον πλανήτη ήταν κρίσιμη, και κάθε φορά σε βοήθεια του πλανήτη προσέτρεχαν Κοσμικά όντα ή Διδάσκαλοι, οι οποίοι θυσίαζαν το αιτιώδες σώμα τους και έσωζαν τον πλανήτη.

Τώρα η κατάσταση και η σωτηρία του πλανήτη πρέπει να πραγματοποιηθεί με τις δικές σας προσπάθειες.

Ήρθε ο καιρός να δοκιμαστεί η ωριμότητα εκείνων των ψυχών, οι οποίες είναι σε ενσάρκωση στον πλανήτη τώρα.

Γι’ αυτό εγώ έρχομαι κι απευθύνομαι σε εσάς όχι με παράκληση, αλλά με απαίτηση.

Μπορείτε να μην ακολουθείτε τις υποδείξεις και τις συμβουλές μου. Και όμως, εγώ ελπίζω ότι θα βρεθούν αρκετές ψυχές στον πλανήτη, βρισκόμενες σε ενσάρκωση, οι οποίες συνειδητοποιούν την ευθύνη τους για τον πλανήτη και θα εκπληρώσουν το πεπρωμένο τους. 

Με οποιαδήποτε πνευματική πρακτική και να ασχολείστε, και σε οποιαδήποτε θρησκεία και να ανήκατε, σας ζητώ στον υπολειπόμενο χρόνο ως το τέλος του έτους να αφιερώνετε όσο χρόνο μπορείτε, πραγματοποιώντας τις πρακτικές προσευχής σας. Διαβάστε δυναμικές επικλήσεις, προσευχές, Ροζάριο. 

Κάνετέ το τόσο, όσο να μην είναι επιβαρυντικό για τους οικείους σας και την εκπλήρωση των τρεχόντων αναγκών στη δουλειά ή στο σπίτι. Δεν μπορούμε να σας αναγκάσουμε να προσεύχεστε, αλλά δεν μπορούμε και να πάψουμε να το ζητάμε και να σας εκλιπαρούμε να το κάνετε, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε δοθείσα δυνατότητα. 

Ήρθε η σειρά σας να δράσετε.

Λάβετε τον κόπο να μεταδώσετε την έγνοια, την οποία σας μεταδώσαμε, σε όλους εκείνους τους ανθρώπους οι οποίοι είναι έτοιμοι να λάβουν τη δεδομένη πληροφορία, και οι οποίοι είναι έτοιμοι να ξοδέψουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους για την πραγματοποίηση της ισορροπίας της Γης.

Προσπαθήστε να κάνετε όλα όσα εξαρτώνται από εσάς, κι εγώ ελπίζω, ότι θα μπορέσουμε να συναντηθούμε μαζί σας στην αρχή του ερχόμενου έτους και να κάνουμε τον απολογισμό των προσπαθειών σας.

ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ο Μάχα Τσοχάν, και ήμουν σήμερα μαζί σας, εξαιτίας παράκλησης των Ουράνιων.


© Τατιάνα Μικούσινα, 2005

 
Home 2005 ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
 

Πνευματικές πρακτικές