Home / 2005 / ΝΕΑ ΘΕΪΚΗ ΧΑΡΙΣ
Print E-mail

ΝΕΑ ΘΕΪΚΗ ΧΑΡΙΣ
Ο αγαπημένος Σουρια , 13 Δεκεμβρίου 2005      ΕΓΏ ΕΙΜΊ ο Σούρια, κι ήρθα πάλι σε εσάς μέσω του απεσταλμένου μας.

      ΕΓΏ ΕΙΜΊ ήρθα, ώστε ακόμα μια φορά να σας προδιαθέσω για την αντίληψη της πληροφορίας, η οποία θα δοθεί απόψε και στις επόμενες μέρες.

      Ξέρετε ότι η κατάσταση στον πλανήτη Γη κάθε φορά πυρακτώνεται στο τέλος του χρόνου. Αυτό σχετίζεται με τον ετήσιο κύκλο, τον οποίο διέρχεται ο πλανήτης. Και κάθε φορά οι τελευταίες μέρες του χρόνου είναι πολύ τεταμένες στο ενεργειακό πεδίο, οι οποίες δεν έχουν μεταλλαχθεί και οι οποίες ψάχνουν έξοδο, εκδήλωση στο φυσικό πεδίο.

      Αυτή η έξοδος των αρνητικών ενεργειών μπορεί να εκχυθεί σε επικείμενο κατακλυσμό ή να μην εκχυθεί στο μέτρο που διαδραματίζεται η μετάλλαξη του μεγαλύτερου μέρους αρνητικής ενέργειας στο πεδίο σκέψης και αισθημάτων.

      Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό στο τέλος του έτους να διαφυλάττετε την εσωτερική αρμονία και το ευλαβικό ρίγος ενώπιον του Δημιουργού.

      Είναι πολλοί οι άνθρωποι στον πλανήτη Γη που να είναι ικανοί γι’ αυτό;

      Και πώς να γίνει έτσι, ώστε όσο το δυνατό μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων να συλλογιστούν για την ευθύνη τους ενώπιον όλης της ζωής στον πλανήτη Γη.

      Γι’ αυτό εμείς ερχόμαστε ξανά και ξανά για να σας υπενθυμίσουμε για την ευθύνη σας κι ελπίζουμε ότι θα μπορέσετε να αναφέρετε την πληροφορία μας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων. Θυμάστε τον τρομερό κατακλυσμό, ο οποίος συνέβη το Δεκέμβριο του περασμένου έτους και πήρε τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων; Μπορείτε να φανταστείτε, αν παρόμοιος κατακλυσμός επιπέσει ξανά; Και κατά πόσο πραγματικά αποτρέπουμε παρόμοιο κατακλυσμό;

      Εγώ ήρθα, για να σας πω για εκείνη τη δυνατότητα την οποία τα Ουράνια σας δίνουν αυτή τη Δεκεμβριανή μέρα. Απόψε, ακόμα ως την έναρξη της συνεδρίασης του Καρμικού Συμβουλίου, από εμάς λήφθηκε απόφαση για την ελάφρυνση του κάρμα του πλανήτη Γη, αν έστω περισσότεροι από μερικές εκατοντάδες άνθρωποι, σκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο, πάρουν πάνω τους το φορτίο και κουβαλήσουν το κάρμα του πλανήτη Γη για αυτή τη χρονική περίοδο, ως το τέλος του έτους.

      Τι απαιτείται από εσάς, αγαπημένοι, που θα πάρετε πάνω σας το βάρος του παγκοσμίου κάρμα, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο;

      Θα σας φανεί πολύ εύκολο καθήκον, το οποίο οφείλετε να πραγματοποιήσετε. Εν τούτοις, μην παρασυρθείτε από την εξωτερική απλότητα του δεδομένου καθήκοντος. Γιατί ακόμα και οι πιο απλές δράσεις που θα επιχειρηθούν από εσάς θα προκαλούν ορόσημο δυνατής αντίδρασης από την πλευρά αντίθετων σε εμάς δυνάμεων, ώστε κάθε δική σας δράση θα σας δίνεται με μεγάλη δυσκολία. Παρ’ όλα αυτά εμείς σας ζητάμε κάθε μέρα ως το τέλος του έτους αυτού να αφιερώνετε ακριβώς μία ώρα την ημέρα σε πρακτικές προσευχής με καθορισμένη μέθοδο, την οποία θα σας δώσω τώρα.

      Και έτσι όλο το καθήκον σας συνίσταται στην επίτευξη μέγιστης αρμονικής κατάστασης της συνειδητότητάς σας.

      Όλοι ασχολείστε με διάφορες πνευματικές πρακτικές και ανήκετε σε διάφορες θρησκευτικές ομάδες και ρεύματα. Εμείς το είχαμε υπ’ όψιν μας αυτό.

      Εσείς να αφιερώνετε ακριβώς μια ώρα την ημέρα σε εκείνη την πρακτική προσευχής την οποία έχετε συνηθίσει. Αυτή μπορεί να είναι το διάβασμα προσευχών, του Ροζάριο, δυναμικές επικλήσεις ή απλά διαλογισμός. θεμελιώδες καθήκον, το οποίο οφείλετε να πετυχαίνετε, στην κίνηση των πρακτικών προσευχής σας είναι η εναρμόνιση της εσωτερικής κατάστασής σας. Οφείλετε να μπείτε σε κατάσταση πλήρους αρμονίας και ενότητας με το Θεό. Και στο τέλος της πνευματικής πρακτικής σας, σας ζητώ να κάνετε ένα απλό πράγμα: Φανταστείτε ότι η αύρα σας επεκτείνεται και καταλαμβάνει το μέγεθος του σπιτιού, μετά επεκτείνεται και αγκαλιάζει την πόλη, τη χώρα και όλη τη γήινη σφαίρα. Και κάθε ζωντανή ύπαρξη η οποία βρίσκεται στο πεδίο δράσης της αύρας σας, αισθάνεται την επίδρασή της.

      Και κάθε ζωντανή ύπαρξη γεμίζει από την κατάσταση αρμονίας και γαλήνης την οποία πετύχατε με τη λειτουργία της πνευματικής σας άσκησης. Είναι αρκετό, μόλις λίγες εκατοντάδες άνθρωποι να λάβουν την υποχρέωση, από τη σημερινή ημέρα και ως το τέλος του έτους να εκπληρώσουν αυτή την παράκλησή μας, και σας εγγυώμαι ότι η γη θα αποφύγει εκείνο το φοβερό κατακλυσμό που συνέβη στο τέλος του περασμένου έτους.

      Ελάτε όλοι μαζί να ενώσουμε τις προσπάθειές μας σε αυτή την κατεύθυνση σε όποια ομολογία πίστης ή θρησκευτική ομάδα και να ανήκατε. Ας είναι αυτό το απλό βήμα, το πρώτο βήμα για την ενότητα στο γήινο πεδίο. Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε εσάς σήμερα για να μεταδώσω αυτή τη νέα δυνατότητα και τη νέα θεϊκή χάρη, η οποία θα δράσει σε αυτό το σκοτεινό χρονικό διάστημα. Είμαι σίγουρος, ότι εμείς με τη βοήθειά σας με ευκολία θα υπερνικήσουμε τις οποιεσδήποτε μη αρμονικές εκδηλώσεις στον πλανήτη γη, οι οποίες συνήθως εκφράζονται με διάφορα είδη κατακλυσμών και φυσικές καταστροφές.

      Το πρώτο βήμα, το οποίο σας έδωσα, περιμένει την εφαρμογή των προσπαθειών σας. Και τώρα θα ήθελα να σας έδινα μία σπουδαία πληροφορία, η οποία απαιτεί επειγόντως την εφαρμογή των προσπαθειών σας.

      Στο τέλος του έτους θα λάβει χώρα συνεδρίαση του καρμικού συμβουλίου, αρχίζοντας από τις 23 Δεκέμβρη. Γι’ αυτό μαζί με τα ετήσια γράμματά σας στο καρμικό συμβούλιο, μην ξεχνάτε να εκθέτετε τα χρήσιμα οράματα του νου σας, τα οποία σας ζήτησε να κάνετε ο Κύριος Σίβα στην υπαγόρευσή του στις 27 Νοεμβρίου 2005.

      Όσο μεγαλύτερη ποσότητα σημαντικών σχεδίων θα μπορέσετε να θεμελιώσετε, σε ό,τι μένει ως το τέλος του έτους, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητα για το καρμικό συμβούλιο στη συνεδρίασή του να λάβει υπ’ όψιν του τις επιθυμίες σας και να επιχειρήσει προσπάθεια να εξαλείψει εκείνα τα καρμικά εμπόδια τα οποία μπορεί να βρίσκονται στο δρόμο της πραγματοποίησης των σχεδίων σας.

      Βλέπετε, αγαπημένοι, πως τα Ουράνια νοιάζονται για εσάς.

      Μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα επιχειρήσετε τις προσπάθειες τις οποίες σας ζητάμε; Πολύ ελπίζω γι’ αυτό.

      Εμείς σας ζητάμε κάτι μικρό, κι ο χρόνος τον οποίο σας ζητάμε να ξοδεύσετε για εργασία για το καλό της ανθρωπότητας στον πλανήτη Γη, δεν συγκρίνεται ούτε καν με τον χρόνο που ξοδεύετε καθημερινά για να παρακολουθείτε εκπομπές στην τηλεόραση ή σε ανούσιες συνομιλίες.

      Στο ένα ζύγι όπως πάντα το Κοινό Καλό κι η ευημερία του πλανήτη, και στο άλλο ζύγι η ικανοποίηση των ιδιοτροπιών του εγώ σας. Σκεφτείτε την επιλογή σας και αποφασιστικά κάνετε την επιλογή σας σε όφελος της διαχρονικής Θεϊκής πραγματικότητας, αρνούμενοι τις διάφορες παραπλανητικές επιλογές σας μέσα από τον εαυτό σας.

      Χάρηκα για τη νέα συνάντηση μαζί σας και χάρηκα που σας διακήρυξα τη νέα Θεϊκή Χάρη.

      ΕΓΏ ΕΙΜΊ ο Σούρια, ήμουν μαζί σας αυτή την ημέρα.

© Τατιάνα Μικουσίνα, 2005

 
Home 2005 ΝΕΑ ΘΕΪΚΗ ΧΑΡΙΣ
 

Πνευματικές πρακτικές